Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Πάτρα: 45χρονος απειλούσε αστυνομικούς με καραμπίνα και φιάλη υγραερίου

Αναστατώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Πάτρα, καθώς άνδρας που κρατούσε καραμπίνα και μια φιάλη υγραερίου, επί 6 ώρες είχε ταμπουρωθεί και απειλούσε αστυνομικούς, φωνάζοντάς «Είμαι ο Ράμπο». Η αστυνομία με μια αστραπιαία επιχείρηση τον αφόπλισε.
Μεγάλη κινητοποίηση στην Αστυνομία της Πάτρας υπήρξε από το απόγευμα της Δευτέρας, για έναν άνδρα που βρισκόταν σε πάρκινγκ και απειλούσε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Διαπραγματευτής της αστυνομίας βρέθηκε στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στον νότιο πάρκο, προσπαθώντας να πείσει τον άνδρα που κρατάει όπλο και έχει μαζί του φιάλη υγραερίου, να τα παραδώσει. Λίγα λεπτά αργότερα, ο αστυνομικός υποχώρησε, ενώ ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας ζήτησε από τον άνδρα να του δώσει τον τηλεφωνικό του αριθμό προκειμένου να τον καλέσει.

Παράλληλα, στο σημείο παρέμειναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, και απέκλεισαν για λόγους ασφαλείας την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα τέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό στην Πάτρα έληξε όταν ο άνδρας τελικά πείστηκε να κατεβάσει το όπλο και τη φιάλη υγραερίου και να παραδοθεί στις Αρχές.

Ο45χρονος άνδρας που είχε καθίσει στη μέση του δρόμου στην πόλη της Πάτρας, και απειλούσε τους αστυνομικούς ενώ κρατούσε καραμπίνα και φιάλη υγραερίου, παραδόθηκε τελικά στην αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner