Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Προφυλακίστηκαν οι δύο δράστες για τον βιασμό της 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα

Μετά την απολογία τους, οι δύο από τους τρεις αλλοδαπούς, πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες του ομαδικού βιασμού 25χρονης εγκύου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Για τον τρίτο κατηγορούμενο θα ισχύσει ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι ουδέποτε η καταγγέλλουσα βρέθηκε στο διαμέρισμά τους, ενώ ζήτησαν τη λήψη γενετικού υλικού για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού, συνδρομή στο βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.

Παράλληλα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη σε βάρος ενός ακόμη ατόμου που αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν την κοπέλα, την έβαλαν σε ταξί και στη συνέχεια την οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων