Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Σασμός: Παραδίνεται ο Αστέρης – Τι θα δούμε σήμερα (27/1)

Συγκλονιστικές εξελίξεις στον «Σασμό», την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, που συνεχίζει να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό δυνατές συγκινήσεις!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» ο θρήνος βαρύς και οι καρδιές ματώνουν… Ο Πετρής, όπως συνήθιζαν όλοι να τον αποκαλούν, κηδεύεται και τα παλικάρια του χωριού τον αποχαιρετούν όπως του πρέπει…!

Την ώρα της κηδείας, όταν ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται στο νεκροταφείο, ο Μαθιός πηγαίνει στο σημείο όπου κρύβονταν ο Αστέρης, για να τον πάρει και να τον φυγαδεύσει, χωρίς να έχει καταλάβει την παρουσία της Ντίνας που τον παρακολουθεί. Ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν και παραδίδεται στην αστυνομία!

Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει; Η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα είδε;

Ένα ακόμα δυνατό επεισόδιο του Σασμού περιμένει κι απόψε, στις 9, τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA…!

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων