Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

«Σκοτώνουν» κάθε μέρα την ΑΕΚ

Πάει να πάρει μια αγωνιστική ανάσα η ΑΕΚ, πάει να δοθεί μια ελπίδα στον κόσμο της με την κίνηση Μελισσανίδη και μέσα σε λίγες ώρες οι κηφήνες που περιτριγυρίζουν τη βασίλισσα εδώ και χρόνια, την ξαναρίχνουν στο γκρεμό.

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες δεν έχουν προηγούμενο, ακόμη και για συνθήκες ΑΕΚ, δηλαδή εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν και τίποτα δεν εκπλήσσει.

Εμφανίζεται ξαφνικά εκπρόσωπος άγνωστου επενδυτή που δεσμεύεται να βάλει 300 χιλιάρικα για να πληρωθούν παίκτες και υποχρεώσεις. Το μέλος της ΠΑΕ Ηλιόπουλος παραιτείται και μπλοκάρει τη διαδικασία, κατηγορώντας τη διοίκηση Δημητρέλου για νέα εφεύρεση επενδυτικής λύσης ώστε να πάει πιο πίσω η υπόθεση των συζητήσεων Μελισσανίδη-μετόχων στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο εν λόγω παράγοντας.

Οι παίκτες είναι έξαλλοι με τον Ηλιόπουλο διότι είχαν ακούσει λίγο νωρίτερα όταν θα έμπαιναν μετά από καιρό χρήματα στο λογαριασμό τους, αλλά με την αναβολή του Δ.Σ. παίρνει νέα παράταση η σχετική χρηματοδότηση.

HTML tutorial

Μπάχαλο; Ρεζίλι από εδώ μέχρι την…Κίνα. Διότι το άλλο το μάθατε; Ο Βιντιάδης (που ακόμη κάνει…ελέγχους και περιμένει ρυθμίσεις των χρεών) είχε συμφωνήσει να έρθει ομάδα της Κίνας να κάνει προετοιμασία στα Σπάτα, στο πλαίσιο των επαφών του με εταιρείες της κινεζικής αγοράς για επενδύσεις στην Ένωση.

Η ομάδα ήρθε για προετοιμασία, αλλά ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να τη φιλοξενήσει η ΑΕΚ και οτι ούτε το γήπεδο στα Σπάτα είναι διαθέσιμο γιατί έχει χαλάσει το χόρτο! Και τους έστειλαν για προπονήσεις στη Ν.Ερυθραία, ενώ το ξενοδοχείο το πλήρωσαν μόνοι τους. Οι Κινέζοι!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων