Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Survivor All Star: Σοφιάνα και Καρολίνα προετοιμάζονται παρέα για τον Άγιο Δομίνικο

Η Σοφιάννα Aβραμάκη και η Καρολίνα Kαλύβα είναι γυμνάστριες και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στους δύο τελευταίους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης Survivor Ελλάδας!

Η Σοφιάννα ήταν η αγαπημένη των ανδρών και κέρδισε τον τίτλο της πιο σέξι παίκτριας στον περσινό κύκλο ενώ η Καρολίνα μέλος των Amigos ήταν από τις πιο δυνατές γυναίκες survivor!

Και οι δύο έχουν δεχτεί πρόταση για το survivor All Star και θα τις δούμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα να ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες της Καραϊβικής για να αγωνιστούν ξανά στους στίβους μάχης!

Έχουν γίνει φίλες γυμνάζονται μαζί ενώ μέσα από το Instagram δημοσιεύουν δύσκολα σετ γυμναστικής όπου κυριολεκτικά στάζουν από τον ιδρώτα!

Μετά από μία από δύσκολη έντονη και κουραστική η προπόνηση Σοφιάννα και Καρολίνα έχουν ξαπλώσει ανάσκελα και να ξεκουραστούν με τη Σοφιάννα απευθυνόμενη στην Καρολίνα να της λέει είσαι ανώμαλη γιατί έκαναν όλο το σετ σχεδόν μονοκοπανιά ενώ θα έπρεπε να το κάνουν τμηματικά με διαστήματα ξεκούρασης!

Εκτός από τη γυμναστική με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης έχουν ξεκινήσει και προπόνηση σε στόχους για να είναι έτοιμες για το ριάλιτι επιβίωσης

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner