Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Survivor: Ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατσαούνη που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη

Το φως της δημοσιότητας έχει δει τις τελευταίες ημέρες μια καταγγελία που θέλει τον αγρότη του Survivor Γιώργο Κατσαούνη να κατηγορείται από μια 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ από χθες έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον του. Το επιβεβαίωσε η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γάλλιου, μιλώντας στην εκπομπή «Μega Καλημέρα».

«Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες», δήλωσε η δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι το γεγονός ότι η μήνυση αφορά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα δεν καθιστά αναγκαίο τον παίκτη να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Aρνείται τις κατηγορίες ο Γιώργος Kατσαούνης

Nωρίτερα στην ίδια εκπομπή μίλησε η δικηγόρος του Γιώργου Kατσαούνη, Ιουλία Αγγελακοπούλου και αναφέρθηκε όπως είπε σε γεγονότα και όχι ισχυρισμούς. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως όταν ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά και κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπο του.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπατια».

«Tα παιδιά χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

«Του άσκησε αυτές τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, κατόπιν στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του και τη μετέφερε πέντε μέτρα πιο εκεί όπου βρίσκονταν οι συμμαθητές της και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων