Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Survivor-spoiler: Το σχέδιο Μαρτίκα – Δείτε πόσα λεφτά έχει πάρει

Survivor-spoiler: Είναι ένας παίκτης που έχει καταφέρει να διχάσει τόσο το κοινό όσο και τους συμπαίκτες του. Ωστόσο πάντα βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τη μάχη και στις δύο κατηγορίες.

Ο λόγος για τον «Ελ Προφεσόρ» ονόματι Σπύρο Μαρτίκα.  Ο αγαπημένος φαρμακοποιός μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού, κατά καιρούς, δεν έχει διστάσει σε πολλές περιπτώσεις να τσακωθεί με αρκετούς εκ των συμπαικτών ή των αντιπάλων του, αφού πρόκειται για μια αρκετά έντονη προσωπικότητα, που δεν περνά απαρατήρητη.

Παράλληλα, δεν σταματά να κάνει τις δικές του συμμαχίες, ώστε να παραμένει στο παιχνίδι και να ελπίζει πως μπορεί, με την ψήφο του κοινού, όπου μετρά αρκετούς οπαδούς, να πλησιάζει κάθε εβδομάδα το μεγάλο του στόχο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την «αποκάλυψη» που έκανε σχετικά με τη φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευριδίκη; Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κλίκα που δημιούργησε για να παραμείνει η Σοφιάνα στο παιχνίδι; Ποιος μπορεί να ξεχάσει πόσο κοντά ήρθε με τον Άρη και ξαφνικά τάχθηκε στο πλευρό του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ; Ποιος μπορεί να ξεχάσεις το «μαγείρεμα» που έγινε προκειμένου να φύγει από το παιχνίδι ο Τάκης Καραγκούνιας;

Τόσα και άλλα τόσα «κατορθώματα» έχει να επιδείξει ο πολυμήχανος Μαρτίκας του Άγιου Δομίνικου.

Οι μέρες περνούν, έχουμε διανύσει αισίως τέσσερις και πλέον μήνες και ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στο παιχνίδι. Όπως φαίνεται, λοιπόν, το σχέδιό του αποδίδει…

Survivor Spoiler: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Ελ Προφεσόρ προσφέρει μαθήματα στρατηγικής από την πρώτη ημέρα που έκανε την τηλεοπτική του πρεμιέρα το Survivor. Τις πρώτες μάχες του τις έδωσε με την μπαντάνα των Μπλε. Έχουν περάσει αισίως τέσσερις μήνες και το ριάλιτι επιβίωσης πλησιάζει προς το τέλος. Για να δούμε, λοιπόν, πόσα χρήματα έχει καταφέρει να βάλει στο ταμείο του μέχρι στιγμής ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ως, γνωστόν, οι Μαχητές αμείβονται με 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν κάνουμε λοιπόν τις κατάλληλες αριθμητικές πράξεις καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μέχρι και αυτή την εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πλουσιότερος κατά 21.000 ευρώ.

Μένει να δούμε αν, παρά τις αγωνιστικές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει, θα καταφέρει να είναι ο μεγάλος νικητής…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων