Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Συγκλονιστική εξομολόγηση – «Για τρεισήμισι δεκαετίες έκρυβα από όλους ότι είμαι οροθετική» (βίντεο)

Η Κατερίνα Ταρλή για τρεισήμισι δεκαετίες έκρυβε από όλους ότι είναι οροθετική και μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον ιό HIV που της κόστισε τον γάμο της, το όνειρο της, το τρίτο της παιδί. Στα 40 ξεκίνησε να ζει ξανά και σήμερα σπάει τη σιωπή της.
Η κ. Ταρλή σήμερα μιλάει για πρώτη φορά για την μάχη της με τον HIV.

Τα πρώτα χρόνια, η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η γνωριμία με τον σύζυγο της, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά. Πληγωμένη από το διαζύγιο της, μετακόμισε στις αρχές του 1980 στη Νέα Υόρκη, οπού ερωτεύτηκε ξανά και απέκτησε το τρίτο της παιδί.

Ένα μηνά μετρά τη γέννηση του γιου της, έμαθε ότι το παιδί της έχει νοσήσει από τον ιό που του τον είχε μεταδώσει η ιδιά. «Το μωρό μου ταλαιπωρούνταν τόσο που έστρεψα τα ματιά μου στον ουρανό και είπα στον Θεό ότι είμαι έτοιμη να το πάρει», εξομολογήθηκε η κ. Ταρλή.

«Ο σύζυγος μου ήταν πεπεισμένος ότι μου μετέδωσε τον HIV και δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι πέθανε το παιδί μας, ενώ εγώ είχα αλλά δυο παιδιά».

H κ. Ταρλή πείθει τον σύζυγο της να υποβληθεί σε τεστ HIV. Όταν ο σύζυγος της μαθαίνει ότι δεν είναι οροθετικός, την εγκαταλείπει. «Δεν έμαθα ποτέ με σιγουριά ποιος μου μετέδωσε τον HIV. Όταν κόλλησα ήμουν 25 και χαιρόμουν τον ερωτά. Δεν έκανα κάτι κακό», δήλωσε.

«Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα 40. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που με αποδέχτηκε και εγώ τον παντρεύτηκα από ευγνωμοσύνη», ανέφερε. H κ. Ταρλή λόγω του HIV βίωσε την απώλεια, την απόρριψη, το στίγμα. Κατάφερε να βγει ως μαχήτρια στην αγορά εργασίας και να αφιερωθεί στα ενδιαφέροντα της. «Πρέπει να προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας ό,τι και αν μας έχει συμβεί. Τα όνειρα μας κρατούν όρθιους», κατέληξε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων