Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Συναντήσεις του ΣΕΒ με επιχειρηματίες της Ηπείρου

Συναντήσεις με τις περιφερειακές αρχές, επιχειρηματικούς φορείς και τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα έχουν τη Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Νοεμβρίου η Διοίκηση και στελέχη του ΣΕΒ που πρόκειται να επισκεφθούν την Ήπειρο.

Αντικείμενο των επαφών θα είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις της Ηπείρου, με έμφαση στις υποδομές για την ανάπτυξη της μεταποίησης στην περιοχή, την έρευνα και καινοτομία, την πράσινη οικονομία, την πρόσβαση των τοπικών επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση, την εξωστρέφεια, και την ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων.

Τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ θα επισκεφτεί εγκαταστάσεις μελών του ΣΕΒ στην περιοχή, ενώ θα οργανώσει συζήτηση με επιχειρηματίες τις Ηπείρου. Την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, τη Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, και τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ Ευθύμιος Βιδάλης και ο πρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, Νίκος Χήτος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων