Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. είτε τελεί υπό πλήρη πανικό, είτε δεν αντιλαμβάνεται τι κάνει και τι λέει

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. είτε τελεί υπό πλήρη πανικό, είτε δεν αντιλαμβάνεται τι κάνει και τι λέει

Αυτογελοιοποίηση καταλογίζουν στη ΝΔ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση των μελών της πλειοψηφίας της εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις δηλώσεις Νικολακόπουλου για την εταιρία Opinion Poll.

ΝΔ: Το αφήγημα πάνω στο οποίο έχτισε ο ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής κατέρρευσε

Η απάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η Ν.Δ. είτε τελεί υπό πλήρη πανικό, είτε δεν αντιλαμβάνεται τι κάνει και τι λέει.

Με όλη μας την συμπάθεια προς τους συναδέλφους βουλευτές της ΝΔ στην εξεταστική για την απόγνωσή στην οποία βρίσκονται, θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι η επιτροπή διερευνά το σκάνδαλο της κρατικής χρηματοδότησης της τάξης των 270.000€. με απευθείας ανάθεση στον ιδιοκτήτη της Opinion Poll Μιχ. Διαμαντή και όχι εάν η εταιρία είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ ή όχι.

Τα μέλη της πλειοψηφίας στην εξεταστική , αντί να γίνονται αυτόκλητοι υπερασπιστές της εταιρίας την οποία υποτίθεται ότι ελέγχουν, στην εξώδικη αντιδικία της με τον κο Νικολακόπουλο, ας μας απαντήσουν καλύτερα γιατί η Ν.Δ. αρνήθηκε την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 2/6/2021 για την δημοσκόπηση της 31-5-21.

Η άρνηση αυτή, η πρωτοφανής αφωνία του ιδιοκτήτη της ελεγχόμενης εταιρίας καθώς και του αρμοδίου υπουργείου ψηφιακής Διακυβέρνησης για όσα κατηγορούνται δημόσια, αποδεικνύουν ότι το Μαξίμου έχει πολύ λερωμένη την φωλιά του, γι αυτό και οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν εντολή για συγκάλυψη. Σε αυτό το πλαίσιο, άλλωστε, αρνήθηκαν εκτός των άλλων και την κλήση του κ. Διαμαντή στην Εξεταστική.

Με τις φαιδρές ανακοινώσεις στις οποίες καταφεύγουν, εκτός από το να προδίδουν την αγωνία τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται στην αυτογελοιοποίηση».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων