Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «υπερπατριώτης» Γεωργιάδης είναι ο μόνος υπεύθυνος για το «TurkAegean»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «ρίχνει» τις ευθύνες στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, για την παράδοση του «Turkaegean» στην Τουρκία.

Στην ανακοίνωση του θεωρεί τον κ. Γεωργιάδη ως τον μόνο υπεύθυνο ενώ προσθέτει πως ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κάλυπτε τον υπουργό.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ο «υπερπατριώτης» Γεωργιάδης μόνος υπεύθυνος για την παράδοση του TurkAegean στους Τούρκους – Ο κ. Μητσοτάκης τον καλύπτει γιατί τον φοβάται

HTML tutorial

«Ο υποκριτής Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα βρίσκεται διπλά εκτεθειμένος. Μέχρι εχθές ξέραμε ότι κάτω από τη μύτη του παραδόθηκε το «TurkAegean» – «Τουρκικό Αιγαίο» στην Τουρκία χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Σήμερα οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης τον καταγγέλλουν ότι όχι μόνο εκείνος έχει την πολιτική ευθύνη, αλλά ότι δεν έδωσε κιόλας καμία οδηγία να ενεργήσουν και να προσπαθήσουν να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη.

Ο κ. Γεωργιάδης από «υπερπατριώτης» μας βγήκε ένας ανίκανος και επικίνδυνος Υπουργός που άνοιξε τον δρόμο στην Άγκυρα να της παραδοθεί η ονομασία «TurkAegean» – «Τουρκικό Αιγαίο».

Φτηνός στα πίτουρα κι ακριβός στο αλεύρι, όπως ιστορικά αποδεικνύεται για όλους τους πατριδοκάπηλους.

Επειδή όμως ο ίδιος είναι κολλημένος στην καρέκλα του, θα περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη να πράξει τα δέοντα και να τον αποπέμψει άμεσα από την κυβέρνηση. Όμως ο κ. Μητσοτάκης δέσμιος του κ. Γεωργιάδη του βάζει πλάτη γιατί τον φοβάται και μετακυλίει κι αυτός τις ευθύνες στους υπαλλήλους.

Αναλαμβάνει έτσι και ο ίδιος την πολιτική ευθύνη των χειρισμών του Υπουργού Ανάπτυξης, του φιάσκου που ακολούθησε και των συνεπειών του.»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων