Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Tα αιλουροειδή Pokemon σε επαυξημένη πραγματικότητα στο Τόκιο (video)

Έως τις 5 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει στην ανατολική έξοδο του μετρό Shinjuku Station στο Τόκιο η τρισδιάστατη διαφημιστική πινακίδα που εγκαινίασε ανήμερα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Γάτας η Pokemon Go. Στη διαφημιστική πινακίδα επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) εμφανίζονται τα πιο αγαπημένα αιλουροειδή της Pokemon, οι Meowth, Alolan Meowth, Galarian Meowth, Skitty, Glameow, Purrloin, Espurr και Litten.

Το ενός λεπτού βίντεο είναι μια απολαυστική χορογραφία τρισδιάστατων εφέ. Ξεκινά με τον Pikachu δίπλα στο λογότυπο της εταιρείας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στο πλάνο εμφανίζεται ως φόντο ένα κατάφυτο τροπικό δάσος στο οποίο κάνουν με χαοτικό τρόπο την είσοδό τους διαφορετικές φιγούρες γατών, να ξεπροβάλλουν στη 3D διαφημιστική πινακίδα Cross Shinjuku Vision λες και αλληλεπιδρούν με το ίδιο το κτήριο ή σαν να στρέφονται προς τους περαστικούς για να τους χαιρετίσουν. Κατά διαστήματα, το τροπικό φόντο πλημμυρίζει φωτιά, πάγο ή νερό που ξεχειλίζει από το πλαίσιο.

Κάποια στιγμή, μια βροχή από Poké Balls κατρακυλά στο μπροστινό τμήμα της οθόνης πριν τις «κάνουν στην άκρη» οι Espurr, Galarian Meowth και Meowth·η τελευταία, σαν να γραπώνει το πλαίσιο και να κοιτά κάτω, χαμογελώντας ένα «καλωσόρισμα». Το βίντεο κλείνει με όλους τους χαρακτήρες δίπλα ή πάνω στο λογότυπο της εταιρείας, ρίχνοντας σε μας μια τελευταία κλεφτή ματιά πριν φύγουν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων