Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Τα ζώδια για δεσμευμένους και ελεύθερους για το Σαββατοκύριακο 20 ως 21/11/2021

Τα ζώδια για δεσμευμένους και ελεύθερους για το Σαββατοκύριακο 20 ως 21/11/2021

Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!! Το διήμερο αυτό προβλέπεται να είναι έντονο γι’ αυτό καλό είναι να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν συγκρούσεις ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή.

Το Σάββατο είναι πιθανό να έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να μας απασχολούν, κάτι που δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να δώσουμε προτεραιότητα αυτές τις δύο μέρες στο σύντροφο ή σε πιθανή νέα γνωριμία και να αφήσουμε στην άκρη ότι επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να μας αγχώνουν για να μην επηρεάσουμε την προσωπική μας ζωή.

Η Κυριακή μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη νευρικότητα στην προσωπική μας ζωή καθώς το έλλειμμα ενέργειας και η νευρικότητα είναι εμφανή και αυτό που κυρίως μπορεί να απασχολήσει τις σχέσεις μας μπορεί να μετατραπεί σε σύγκρουση προκαλώντας αντιπαραθέσεις και προβλήματα. Ας αφεθούμε στο να περάσουμε μία μέρα με ηρεμία απολαμβάνοντας λίγους και καλούς φίλους σε ένα ήρεμο χώρο μαζί με το σύντροφό η πιθανή νέα γνωριμία που θα συμβάλει στο να βελτιωθεί η διάθεσή μας παρά να μπούμε σε μία διαδικασία φαύλων αντιπαραθέσεων που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων