Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Τελικά ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος – Το πρόσωπο που ανησυχούσε για το χρώμα των παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν

Ένα ακόμη βιβλίο που κυκλοφόρησε σχετικά με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας φέρνει στο φως σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με το γιατί ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν, έφυγαν από την Αγγλία και το παλάτι.

Όλα είχαν ξεκινήσει από την επίμαχη συνέντευξη των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουΐνφρεϊ, τον περασμένο Μάρτιο. Ίσως η πιο σοκαριστική αποκάλυψη που είχε γίνει τότε ήταν ότι κάποιο υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσε για το χρώμα του δέρματος του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν, λόγω της μερικής αφροαμερικανικής καταγωγής της συζύγου του πρίγκιπα.

Όπως είχε πει τότε το ζευγάρι, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οι δυο τους άφησαν πίσω τους την Αγγλία και τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και έφυγαν «άρον- άρον» για το Λος Άντζελες, όπου κατοικούν μέχρι και σήμερα.

Τώρα, το βιβλίο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» του Αμερικανού συγγραφέα  Κρίστοφερ Άντερσεν έρχεται να ρίξει και άλλο «λάδι» στη «φωτιά». Στο βιβλίο, που έχει γίνει ήδη μπεστ σέλερ, αποκαλύπτεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος  ανησυχούσε για το χρώμα του μωρού.

O συγγραφέας, επικαλούμενος καλά πληροφορημένες πηγές, μεταφέρει έναν διάλογο που φέρεται να είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα, την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του Χάρι με την Μέγκαν, το 2017.

Καθώς ο Κάρολος έπαιρνε το πρωινό του με την Καμίλα, φέρεται να της είχε πει εμπιστευτικά: «Αναρωτιέμαι πως θα είναι τα παιδιά τους». Η Καμίλα φέρεται, πάλι, να είχε απαντήσει σοκαρισμένη: «Μα, φυσικά, θα είναι πανέμορφα!» με τον Κάρολο να σπεύδει να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί:

«Εννοώ, ποιο νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα της επιδερμίδας τους;»

Ο συγγραφέας, ο οποίος υποστηρίζει πως βοηθήθηκε στο έργο του από ανώνυμη, καλά πληροφορημένη πηγή, υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι  το «ανώτερο μέλος» της βασιλικής οικογένειας στο οποίο είχε αναφερθεί η Μέγκαν Μαρκλ στην επίμαχη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Αυτό, βέβαια, δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα, καθώς σημαίνει πως, εάν ο Κάρολος πράγματι είπε όσα αναφέρονται στο βιβλίο, αποτελεί το δεύτερο μέλος της οικογένειας με τέτοιες ανησυχίες, που εξώθησαν το πριγκιπικό ζεύγος στο να μαζέψει τα «μπογαλάκια» του και να φύγει από το παλάτι…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων