Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

«The Voice» Ιταλίας: Η καλόγρια – νικήτρια τα άλλαξε όλα και έγινε σερβιτόρα στην Ισπανία

Πριν από λίγα χρόνια, θυμάστε μία καλόγρια με το όνομα Cristina Scuccia, η οποία κέρδισε τον θαυμασμό τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού με την ερμηνεία της στο «The Voice of Italy» και είχε γίνει το απόλυτο viral.

Τώρα, η Cristina ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εκκλησιαστικά της καθήκοντα και να εργαστεί ως σερβιτόρα στην Ισπανία.

Η Scuccia ήταν μια εκ των μοναχών στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο και κατάφερε να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό με την ερμηνεία της στο «What a Feeling», το τραγούδι από την ταινία «Flashdance». Μετά τη νίκη της, η Cristina κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ, το οποίο χάρισε στον Πάπα Φραγκίσκο, και περιλάμβανε μια διασκευή του «Like a Virgin» της Madonna.

Μάλιστα, το ταλέντο της προσέλκυσε ακόμη και επαίνους από ορισμένους Ιταλούς καρδιναλίους.

Οκτώ χρόνια μετά τη νίκη της στο «The Voice», η 34χρονη Scuccia ανακοίνωσε μέσα από ένα ιταλικό talk show το βράδυ της Κυριακής ότι εγκατέλειψε το μοναχισμό.

Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Verissimo» ντυμένη με ψηλά τακούνια και κόκκινο παντελόνι, με σκουλαρίκι στη μύτη και μακριά σκούρα μαλλιά. Στη συνέντευξή της δήλωσε πως:«Πιστεύω ότι πρέπει να ακούτε την καρδιά σας με θάρρος. Η αλλαγή είναι σημάδι εξέλιξης, αλλά είναι πάντα τρομακτική, γιατί είναι πιο εύκολο να αγκιστρωθεί κανείς στις βεβαιότητές του παρά να αμφισβητήσει τον εαυτό του. Υπάρχει σωστό ή λάθος;»

Η Scuccia, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η αποχώρηση από τον μοναχισμό. Όπως είπε ήταν μία απόφαση που την βοήθησε να επεξεργαστεί ένας ψυχολόγος. Η ίδια δήλωσε πως δε σημαίνει ότι απαρνήθηκε την πίστη της, ενώ πρόσθεσε πως εξακολουθεί να κυνηγάει το όνειρό της για καριέρα στη μουσική. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Επέλεξα να ακολουθήσω την καρδιά μου χωρίς να σκέφτομαι τι θα έλεγαν οι άνθρωποι για μένα. Έκανα ένα άλμα πίστης και ανησυχούσα μήπως καταλήξω κάτω από μια γέφυρα, το επαναλάμβανα πάντα αυτό στον ψυχολόγο μου»

Η πρώην νικήτρια του «The Voice» της Ιταλίας δήλωσε ότι ζει πλέον «με ένα χαμόγελο» στην Ισπανία και εκεί εργάζεται ως σερβιτόρα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων