Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Πληθαίνουν τα περιστατικά ηλεκτρονικής απάτης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μετά την Φαίη Σκορδά θύμα έπεσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομά του σε διαφημίσεις για επενδύσεις Bitcoin.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο παρουσιαστής εξήγησε όλα όσα συνέβησαν και παράλληλα προειδοποίησε τους χρήστες που πιθανόν εξαπατήθηκαν από παρόμοιες δράσεις.

«Έμεινα έκπληκτος γιατί είδα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μου τηλεφώνησαν και μου στείλανε μήνυμα πολλοί άνθρωποι αν είναι αλήθεια αυτό. Ότι έχω κερδίσει τόσα πολλά χρήματα, γιατί αυτό έγραφε η διαφήμιση, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε πάρα πολλά χρήματα από αυτά τα κρυπτονομίσματα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σειρά του σημείωσε: «Εγώ είχα μείνει άναυδος γιατί ήταν τόσο συγκλονιστικό το πόσο εύκολα θα μπορούσε να παρασυρθεί κάποιος γιατί ήταν φοβερά εντυπωσιακό αυτό που κάνανε. Αμέσως βγήκα στο ραδιόφωνο το πρωί και είπα ότι αυτό είναι ψέμα. Ανέβασα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram αν μην πιστέψουν αυτή τη διαφήμιση. Πήρα και τηλέφωνο αν μιλήσω με υπεύθυνους για να βρούμε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να κάνω μήνυση».

Και πρόσθεσε: «Από ό,τι αντιλαμβάνομαι, είναι ένα πράγμα που… σαν την Λερναία Ύδρα δεν μπορείς καν να το σταματήσεις, δεν μπορείς καν να το βρεις. Μόνο να ενημερώνεται ο κόσμος για να γλιτώσει από τις ψεύτικες διαφημίσεις γιατί εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καμία σχέση με όλη αυτή την ιστορία».

«Αυτό που είχα διαβάσει εγώ έγραφε ότι κέρδισα κάποια τεράστια ποσά. Μιλάμε για 2-3 εκατομμύρια που ήταν απίθανο αυτό που γράφανε αλλά ταυτόχρονα πολύ θελκτικό για πολύ κόσμο να πιστεύει ότι τόσο εύκολα με μια μικρή συμμετοχή, ότι κέρδισα τόσα πολλά εκατομμύρια. Είναι σοκαριστικό γιατί πολλοί καλοπροαίρετοι άνθρωποι θεωρούν ότι για να υπάρχει αυτή η διαφήμιση, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια», κατέληξε ο ίδιος.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner