Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Τι είναι αυτό που καταργεί το Facebook και τα αλλάζει όλα στους λογαριασμούς μας;

Ένα νέο φιλόδοξο εγχείρημα προσπαθεί να δουλέψει και να λανσάρει το Facebook, φιλοδοξώντας να καταργήσει σταδιακά τα passwords!

Αυτό αναμένεται να γίνει λανσάροντας το Account Kit για τους developers. Οι εφαρμογές που θα υποστηρίζουν αυτό το Account Kit θα δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιήσει login με τον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, και επιπλέον θα επιτρέπεται η δημιουργία λογαριασμού με χρήση μόνο του αριθμού τηλεφώνου ή μιας διεύθυνσης email.

“Ολοένα και περισσότεροι χρήστες δυσκολεύονται να θυμηθούν τα passwords τους. Το Account Kit τους δίνει την επιλογή να πραγματοποιήσουν login σε εφαρμογές χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email. Δεν χρειάζεται username και password, ούτε να μοιραστούν πληροφορίες από τον λογαριασμό τους στο Facebook. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεγαλώσετε τη βάση των χρηστών που προτιμούν τις υπηρεσίες σας και σας επισκέπτονται”

Οι προγραμματιστές θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τη λειτουργία Account Kit στις εφαρμογές τους και να διαμορφώσουν το περιβάλλον χρήσης όπως αυτοί θέλουν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων