Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Τι είναι το ελληνικό κρυπτονόμισμα Hellenic Coin

Τι είναι το ελληνικό κρυπτονόμισμα Hellenic Coin

Μόνο την τελευταία εβδομάδα, το ελληνικό κρυπτονόμισμα Hellenic Coin (με σύμβολο HNC) έχει καταγράψει απώλειες 68%.

Εν μέσω των σεναρίων που πυροδότησε η «εξαφάνιση» του δημιουργού του και ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλη Τσάπα, το Coinbase, το μεγαλύτερο και εγκυρότερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, είναι μία από τις λιγοστές πηγές από την οποία μπορεί κανείς να αντλήσει ανεξάρτητες πληροφορίες για το ελληνικό κρυπτονόμισμα.

Και σύμφωνα με τα στοιχεία του Coinbase, η τιμή του Hellenic Coin διαμορφώνεται σήμερα στα 0,3323 ευρώ, με το ελληνικό κρυπτονόμισμα να έχει πλέον χάσει το 92,22% της αξίας του από το ιστορικό υψηλό του, όταν έφτασε στα 4,27 ευρώ.

Στον λογαριασμό του κρυπτονομίσματος στο Twitter, υπάρχει αναρτημένη από τις 12 Νοεμβρίου ανακοίνωση που αναφέρει ότι τόσο το HNC Coin όσο και το χρηματιστήριο HNC Revolutiom «συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και ομαλά».

«Όλα τα νομίσματα σε όλα τα wallets των κατόχων υπάρχουν και είναι άθικτα και ασφαλή», τονίζει η ανακοίνωση.

Αναγνωρίζει όμως εμμέσως την ύπαρξη ζητήματος, για το οποίο και προαναγγέλλει ανακοινώσεις. «Έπειτα από μία εβδομάδα συνεχώς συζητήσεων και επαφών με τους υπάρχοντες επενδυτές, ως η ομάδα του HNC Coin, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία επενδυτική ομάδα, η οποία με επενδυτική γνώση, συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνει ολόκληρο το project για τη συνέχεια και την ανάπτυξή του. Άλλες σημαντικές ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως, στην ιστοσελίδα του Hellenic Coin, το όνομα του Βαγγέλη Τσάπα, ο οποίος λέγεται ότι έχει εξαφανιστεί, δεν αναφέρεται πια στη θέση του CEO, όπως παλαιότερα. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να έχει δηλώσει ότι η απουσία του σχετίζεται με σοβαρό οικογενειακό ζήτημα.

Μάθετε τι είναι το Hellenic Coin εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων