Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Το Experience Park άνοιξε τις πύλες του και ο Αδ. Γεωργιάδης θυμήθηκε την πλαστική μπουλντόζα του Πολάκη

Το Experience Park άνοιξε τις πύλες του και ο Αδ. Γεωργιάδης θυμήθηκε την πλαστική μπουλντόζα του Πολάκη

Με αφορμή το Experience Park Ελληνικού ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση στα social media, αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη και την κριτική που του είχε ασκήσει τον περασμένο Μάρτιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπλαση στο πρώην αεροδρόμιο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θυμήθηκε την πλαστική μπουλντόζα, που του είχε χαρίσει ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή. Με αυτήν την κίνηση ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να του ασκήσει κριτική, θεωρώντας -λανθασμένα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια- πως τα έργα στο Ελληνικό δεν προχωρούν.

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει ότι το Experience Park Ελληνικού έρχεται να διαψεύσει τον Παύλο Πολάκη. Και προσθέτει με νόημα ότι αυτή η μπουλντόζα αποτελεί «μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν παρών στο άνοιγμα του Experience Park στο Ελληνικό. «Από σήμερα οι γονείς μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους, να κάνουν μια χριστουγεννιάτικη βόλτα σε αυτό το ωραίο πάρκο. Να δουν ότι το Ελληνικό γίνεται πραγματικότητα. Τα έργα προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα και διαψεύδονται όλες οι “Κασσάνδρες» τόνισε χαρακτηριστικά στις χθεσινές δηλώσεις του.

To Experience Park είναι ανοικτό για το κοινό από τις 17.00 – 22.00 (καθημερινές και Σαββατοκύριακα) μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2022. Αποτελεί μέρος του μητροπολιτικού πάρκου και θα μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο CEO της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου. 

Το Experience Park είναι προσβάσιμο, με δωρεάν είσοδο, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών παρέχεται χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Πάρκο, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για δωρεάν μετακίνηση μέσω shuttle bus από το Μετρό Ελληνικού. Για την ασφάλεια των επισκεπτών στο πάρκο τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων