Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Το στοίχημα του Άδωνη

Το στοίχημα με εργαζόμενο πως δε θα γίνουν απολύσεις στην Υγεία που έβαλε, μπροστά στις κάμερες, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παίζει τρεις μέρες στην τηλεόραση. Αν προσέξει κανείς τη γλώσσα του σώματος του Άδωνη, ρίχνει συνεχείς κλεφτές ματιές προς την κάμερα για να βεβαιωθεί ότι είναι μέσα στο «κάδρο». Ξέρει πως αυτό το βίντεο μπορεί είτε να εκτινάξει τις μετοχές του στο εγχώριο πολιτικό χρηματιστήριο, είτε να τον οδηγήσει στα “σκουπίδια”.

Το στοίχημα μπήκε στο Αμαλία Φλέμινγκ, όπου ο υπουργός έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη το πρωί, συνοδευόμενος από τις τηλεοπτικές κάμερες, για να δει αν είναι έτοιμες οι λίστες της κινητικότητας. «Όλα πάνε καλά μέχρι να απολυθούμε» του φώναξε ένας εργαζόμενος. «Άμα απολυθείς εσύ, μαζί σου θα φύγω κι εγώ. Είμαστε μαζί σε αυτό; Συμφωνούμε;» του απάντησε ο υπουργός. «Μαζί δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ» του είπε ο εργαζόμενος και συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν δεν απολυθείς θα έρθεις εδώ να ζητήσεις συγγνώμη».

Αν ο κ. Γεωργιάδης αποδειχθεί πως έχει ικανότητες ως μάνατζερ ακόμη και στο εν τρίτο της ευφράδειας που τον χαρακτηρίζει , τότε χωρίς αμφιβολία θα κερδίσει το στοίχημα. Αλλιώς…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων