Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Το ΥΠΟΙΚ ανακάλεσε την άδεια παραχώρησης του Nammos στη Μύκονο

Το Δημόσιο ανακάλεσε την τριετή σύμβαση του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού στο «Nammos Restaurant by the Sea» στην παραλία της Ψαρρούς, στη Μύκονο.

Ενώ λοιπόν η άδεια για τον αιγιαλό, αφορούσε για τη χρήση ομπρελών και ξαπλωστρών σε ένα πάρτι που έγινε τοποθετήθηκε εξέδρα περίπου 236 τετραγωνικών.

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από έλεγχο της Λιμενικής Αρχής και της Αστυνομίας της Μυκόνου που απέστειλαν στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών, τα οποία καταδείκνυαν πως το Nammosκαταστρατήγησε τους όρους της σύμβασης για τη διεξαγωγή της εν λόγω συναυλίας. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου κάλεσε τους ιδιοκτήτες του Nammos σε απολογία για το συμβάν και αυτοί απάντησαν με υπόμνημα που κοινοποίησαν χθες.

Έτσι, η τριετής άδεια ανακλήθηκε και το Nammos δεν θα μπορεί να αξιοποιήσει την παραλία.

Η σύμβαση επίσης προέβλεπε ότι:

  • Απαγορεύεται οποιαδήποτε επέμβαση που αλλοιώνει την φυσική μορφολογία και τα βιοτικά στοιχεία των χωρών αιγιαλού, παραλίας όχθης και παρόχθιας ζώνης, καθώς και τον κοινόχρηστο χαρακτήρα τους.
  • Μέσα στο μίσθιο δεν πρέπει να γίνει καμία εγκατάσταση και οποιοδήποτε δομικό έργο.
  • Απαγορεύεται η τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων στο δημόσιο χώρο. Σε οποιοδήποτε σημείο της παραχωρούμενης έκτασης η μουσική από την κυρία επιχείρηση δεν έπρεπε σε ένταση να ξεπερνά τα 50 ντεσιμπέλ.
mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner