Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Τόλης Βοσκόπουλος:Ο σπουδαίος ερμηνευτής σε μια γιορτή του πολιτισμού στο Κατράκειο

Χθες το βράδυ στην Νίκαια επικρατούσε γιορταστικό κλίμα .Ο σπουδαίος λαικός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφοντας στην γειτονιά που τον μεγάλωσε έδωσε μια συναυλία  που θα μείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την χαρά να παραβρεθούν.  Το πολυπληθές ακροατήριο που συνέρρευσε στο Κατράκειο θέατρο για να τον απολαύσει παρακολούθησε με συγκίνηση και ενθουσιασμό την πολύωρη συναυλία του μεγάλου αοιδού. Στο ακροατήριο που είχε γεμίσει το θέατρο παραβρίσκονταν και ο Μίμης Πλέσσας καθώς ο Γιώργος Κριμιζάκης.

Ο Μίμης Πλεσσας, μάλιστα, ανέβηκε στην σκηνή ,κάθισε στο πιάνο και έπαιξε δυο τραγούδια με την ορχήστρα για να τραγουδήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης προτού αποχαιρετίσει το κοινό, είπε συγκινημένος για τον Τόλη Βοσκόπουλο: Ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγούδησε τις μεγαλύτερες λαϊκές αλήθειες.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ και παρέμεινε εκεί τραγουδώντας για περίπου δύο ώρες.

Σ΄αυτές τις δύο ώρες το κοινό τραγούδησε μαζί του, γέλασε, βούρκωσε μα πάνω απ’ολα θυμήθηκε όλα αυτά που κάνουν τον Τόλη Βοσκόπουλο ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της συλλογικής μας μνήμης.

Ο Τόλης ήταν εκεί λαμπερός, ευγενικός, δοτικός και χαρισματικός όπως πάντα και τραγούδησε για το κοινό του ανανεώνοντας μα σχέση αγάπης που μετρά ήδη πενήντα χρόνια.σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων