Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

UFO: Πεντάγωνο και Χάρβαρντ εξηγούν το πώς θα μπορούσαν να μας παρακολουθούν οι εξωγήινοι…αν υπάρχουν

UFO εξωγήινης προέλευσης μπορεί να έχουν επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα, αναφέρει προσχέδιο εγγράφου που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών όλων των Τομέων του Πενταγώνου (AARO – All-domain Anomaly Resolution Office) και τον πρόεδρο του τμήματος αστρονομίας του Χάρβαρντ, Avi Loeb.

Πολλοί άνθρωποι εδώ στη Γη είναι αφοσιωμένοι στην ανίχνευση ενδείξεων ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, από ερασιτέχνες συνωμοσιολόγους μέχρι καταρτισμένους επιστήμονες σε επαγγελματικά ερευνητικά κέντρα, όπως το SETI και το Galileo Project.

Τι γίνεται όμως, αν εξωγήινοι μας παρακολουθούν και μαθαίνουν για τον πολιτισμό μας χωρίς να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ανάμεσά μας; Σύμφωνα με ένα προσχέδιο εγγράφου που κυκλοφόρησε από τον επικεφαλής του τμήματος έρευνας UFO του Πενταγώνου νωρίτερα αυτό το μήνα, αυτό μπορεί να είναι μια πραγματικότητα.

Η έκθεση περιγράφει την πιθανότητα η εξωγήινη ζωή να έχει ταξιδέψει στη Γη, χρησιμοποιώντας ανιχνευτές με τεχνητή νοημοσύνη. Η έκθεση προτείνει ότι ένα τεχνητό διαστρικό αντικείμενο, όπως το Oumuamua, θα μπορούσε να είναι ένα μητρικό σκάφος, που απελευθερώνει πολλούς μικρούς ανιχνευτές κατά τη διάρκεια του κοντινού του περάσματος από τη Γη.

Διαβάστε περισσότερα…

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων