Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Βουλή: Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – «Μην ψάχνετε στήριξη, μας κατηγορούσατε ως γερμανοτσολιάδες»

Σφοδρή σύγκρουση είχαν στην Βουλή ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγης με τον Πάνο Σκουρλέτη και Νάντια Γιαννακοπούλου να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Αφορμή για την ένταση αποτέλεσε η επιλογή του ΚΙΝΑΛ να δηλώσει «παρών» στην πρόταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση επι του νομοσχεδίου για τον eΕΦΚΑ.

Σχολιάζοντας την κίνηση αυτή ο λκοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε «θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι. Έχετε ξεχάσει το ΑΣΕΠ, το οποίο καταστρατηγείται. Κάνετε την καλύτερη πάσα στην ΝΔ».

Απαντώντας η κα Γιαννακοπούλου είπε «Κ. Σκουρλέτη μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ Δεν δέχεται. πάρτε το απόφαση ότι βολικά στηρίγματα σε μας δεν θα βρείτε τώρα που πιέζεστε από τις δημοσκοπήσεις! Θυμηθήκατε το ΠΑΣΟΚ του ΑΣΕΠ όταν μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλής. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων