Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Χαμός σε πτήση από Σύρο για Αθήνα – Δείτε τι απίστευτο συνέβη

Μια απίστευτη διπλή περιπέτεια που κατέληξε σε εντάσεις έζησαν οι επιβάτες πτήσης της SKY EXPRESS από την Σύρο με προορισμό την Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 14:05 οπότε και ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί το αεροπλάνο στο οποίο μεταξύ άλλων είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν περίπου 35 επιβάτες.

Η μέρα των επιβατών δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες με τους Ισχυρούς Νοτιάδες, ήταν μόνο αρχή με τους επιβάτες να μένουν απαρηγόρητοι στο αεροδρόμιο περιμένοντας 1,5 περίπου ώρα στο αεροδρόμιο της Σύρου.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης δεν ήταν απλά μια καθυστέρηση και η ταλαιπωρία των επιβατών μπροστά σε αυτό που τους περίμενε! Σύμφωνα με καταγγελίες, σχεδόν των περισσότερων επιβατών που έσπευσαν να επικοινωνήσουν με το Cyclades24.gr και να μεταφέρουν την κατάσταση που επικράτησε χτες το μεσημέρι.

HTML tutorial

Σύμφωνα με τους επιβάτες την στιγμή που έφτασε η ώρα να κάνουν check inn τους ενημέρωσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το βάρος και πρέπει να βρεθούν τρεις εθελοντές άντρες ή τέσσερις γυναίκες να μείνουν πίσω να φύγουν την επόμενη μέρα γιατί δεν μπορούσε να γίνει η πτήση.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς για να φτάσουν οι επιβάτες να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο σίγουρα θα είχαν ένα παραπάνω λόγο να φτάσουν πιο άμεσα στο προορισμό τους.

Δείτε περισσότερα στο cyclades24.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων