Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Υπάρχει ζωή στον Άρη;

Ο Άρης έχει ακόμη ελπίδες να παρεμείνει στη Superleague διότι στις καθυστερήσεις του αγώνα της Βέροιας δεν έχασε, «νίκησε».

Μαθαίνουμε ότι ο διαιτητής Παππάς δέχτηκε, στο διάστημα της διακοπής λόγω της εισβολής των οπαδών του Άρη στο γήπεδο, έντονες πιέσεις από διάφορες πλευρές. Κάποιοι του ζητούσαν να μην ξαναβγει στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να τιμωρηθεί ο Άρης με αφαίρεση τριών βαθμών σε περίπτωση οριστικής διακοπής και να τελείωνε πρόωρα από την κατηγορία. Κάποιοι άλλοι τον παρότρυναν να ξαναβγει στο γήπεδο, να τελειώσει το ματς και να μείνει ζωντανή η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τελικά ο Παππάς επέστρεψε, ο αγώνας ολοκληρώθηκε και ο Άρης διατήρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη σωτηρία του στα παιχνίδια που απομένουν. Έστω κι αν το έργο του είναι πολύ δύσκολο, διότι η απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τις ομάδες που προπορεύονται είναι πλασματική. Ο Άρης υστερεί σε όλες τις περιπτώσεις ισοβαθμιών, άρα θα πρέπει να πάρει πέντε πόντους παραπάνω στη συνέχεια από Βέροια, ΑΕΚ, ΟΦΗ ή 6 από τον Πλατανιά ώστε να πετύχει το στόχο του.

Από δώ και πέρα, κάθε αγώνας είναι τελικός για τον ιστορικό σύλλογο και κάθε απώλεια θα είναι καθοριστική.

HTML tutorial

Για μια ομάδα που έχει εξαγριωμένο και έτοιμο για επεισόδια κόσμο, διοίκηση που έχει αποτύχει σε οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο, προπονητή που κάθε τόσο παραιτείται και συνέχεια μένει γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση (ο…ένατος τεχνικός του Άρη την τελευταία διετία, μετά τον Κούπερ, είναι ο Μιχαλήτσος!!!), παίκτες που στη Βέροια έβαλαν ένα γκολ από σπόντα και δεν μπορούσαν να κάνουν άλλη φάση, μοιάζει δύσκολο να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια στις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Αν δεν λειτουργήσουν, όμως, ο Άρης δεν θα ψάχνει Παππά να τον γλιτώσει, αλλά να τον «διαβάσει» πριν από την επιστροφή-ξεφτίλα στη δεύτερη κατηγορία…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων