Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Υπόθεση Πάτρας – Πρώην σύζυγος 34χρονης: «Ήταν παρά πολύ καλή μητέρα»

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε το μεσημέρι ο εν διαστάσει σύζυγος της 34χρονης κατηγορούμενης στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών ξεκίνησε την κατάθεσή του αναφέροντας πότε την γνώρισε και πώς προχώρησαν σύντομα στην αποφαση να κάνουν ένα παιδί.

«Είμασταν πολύ χαρούμενοι, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα η κατηγορούμενη ήταν πολύ καλή μητέρα αυτό τουλάχιστον μας έδειχνε σε όλους» είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Στη συνέχεια της κατάθεσής του, ο ίδιος αναφέρθηκε σε έναν λεκτικό τσακωμό που είχε με την κατηγορούμενη και πως αυτός έφυγε από το σπίτι. «Δέκα μέρες μετά γύρισα σπίτι και συζητήσαμε με την κατηγορούμενη. Μου είπε πως “θέλει να μείνεις εδώ για μένα. Έφυγα».

Στη συνέχεια ο ίδιος περιέγραψε στιγμές όταν η 9χρονη μπήκε στο νοσοκομείο. «Με ενημέρωσε η κατηγορούμενη λέγοντας μου πως το παιδί ένιωσε μια βόμβα στην πλάτη του, έκανε σπασμούς μου ζήτησε το ίδιο το παιδί να πάει στο νοσοκομείο.  Όφειλα σαν μάνα των παιδιών μου να την στηρίξω σε όλη αυτή τη διαδικασία και ειδικά όταν υπήρχαν οι τοξικολογικές. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να είχε κάνει κάτι και την στήριξα μέχρι τη σύλληψή της. Η κατηγορούμενη ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα με δημοσιογράφους έψαχνε να βρει απαντήσεις μέσω δημοσιογράφων. Ρώταγε συνέχεια αν έχουν βγει αποτελέσματα της τοξικολογικής. Ο πατέρας μου ήταν δίπλα της και την στήριξε. Ένα απόγευμα γυρνάει και του λέει επιθετικά αν με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου. Την ρώτησε τι εννοεί. Του απάντησε έτσι το λέω».

Μεταξύ άλλων, ο πρώην σύζυγος της 34χρονης δήλωσε:

«Στις 15.1.2022 της ανακοινώνω ότι είναι καλυτέρα να είμαστε χωριστά για το καλό του παιδιού. Στις 17 είχε προγραμματισμένη εξέταση. Βγήκε από νοσοκομείο. Δέχτηκα βιντεοκλήση, μου είπε για επιληπτικό επεισόδιο. Της είπα πάρε τους γιατρούς. Η πρώτη φορά μετά από μήνες που έπαθε κάτι το παιδί. Έγινε εισαγωγή στο Ρίο. Πήγε στα  εξωτερικά, έκανε δυο- τρία επεισόδια. Στο ένα ήμουν παρών μόνο εγώ. Σ’ αυτό τσακώθηκα με γιατρό της ΜΕΘ επειδή είπε ότι δεν είχε τίποτα. Τελικά πήγε στη ΜΕΘ. δεν έκανε κανένα επεισόδιο. Ο γιατρός Ηλιάδης είπε να πάει στο Αγλαϊα Κυριακού, όπου υπήρχε εγκεφαλογράφος. Δεν έδειξε τίποτα ο εγκεφαλογράφος (…) Στο Αγλαΐα Κυριακού το παιδί κατέπεσε. Τελείως. Από όταν έφυγα εγώ. Το τελευταίο 24ωρο δεν μπορούσε  να ανοίξει τα μάτια του καθόλου. Στις 29 πήρα άδεια. Ήμουν στο ΚΤΕΛ Κιάτου προς Αθήνα όταν με πηρέ και μου είπε ότι οι γιατροί προσπαθούν να την επαναφέρουν».

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων