Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ζάκυνθος: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο γνωστός εφοπλιστής

Ο εφοπλιστής, που σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη και παραδόθηκε το πρωί στις αρχές της Ζακύνθου, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο εφοπλιστής ήταν μεταξύ των ατόμων που αναφέρονταν στη δικογραφία, καθώς, όπως τονιζόταν, σκάφος του εμπλέκεται στη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020.

Με βάση το ένταλμα, κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Ο εφοπλιστής παραδόθηκε στο Α.Τ. Ζακύνθου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια. Συνολικά για την υπόθεση μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα έχουν προφυλακιστεί και τέσσερις άνδρες έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε τελικά να μην προφυλακιστεί ο έβδομος συλληφθείς. Η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος», η οποία αναζητείτο από τις αρχές παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Η γυναίκα, που σύμφωνα με τη δικογραφία ήταν αυτή που παρακολουθούσε τον επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη και τη σύζυγό του Χριστίνα Κλουτσινιώτη και έδινε το στίγμα τους στους εκτελεστές, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων