Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Ζημιές από την κακοκαιρία | Εκκενώθηκε παιδικός σταθμός στην Ηλεία

Ζημιές από την κακοκαιρία | Εκκενώθηκε παιδικός σταθμός στην Ηλεία

Τριάντα επτά κλήσεις για κοπές δέντρων έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική στην Αττική λόγω του ισχυρού αέρα και της βροχής.
Τα προβλήματα εντοπίζονται σε όλο το λεκανοπέδιο αλλά κυρίως σε Αθήνα, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Μοσχάτο, Ταύρο και Ελευσίνα. Το κέντρο έχει δεχθείς λίγες μέχρι στιγμής κλήσεις για πλημμύρες.

Επίσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Ασπροπύργου από τα διυλιστήρια μέχρι τα νεόκτιστα και στα δύο ρεύματα καθώς και στην επαρχιακή οδό Μεγάρων Αλεποχωρίου από το 15ο έως το 18ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου η Ηλεία με τις σφοδρές βροχοπτώσεις να έχουν προκαλέσει σοβαρές πλημμύρες, ένας 65χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στην περιοχή Βρανά Βαρθολομιού και εκκενώθηκαν προληπτικά το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός Βάρδας.

HTML tutorial

Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική κυρίως στις περιοχές Γαστούνη και Βαρθολομιο, ενώ έχουν σταλεί μηχανήματα του Δήμου για να καθαρίσουν τους δρόμους που έχουν πλημμυρίσει.

Κλειστή είναι η Εθνική Οδός Πύργου – Πατρών στο ύψος της περιοχής Αρετή, καθώς έχει πλημμυρίσει τμήμα της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεροποντή πλημμύρισαν χώροι του ισογείου στο νοσοκομείο την πόλης στην περιοχή της Κρέστενας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων