Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Ζωντανά η τοποθέτηση Μητσοτάκη στο συνέδριο του ΣΕΒ για τις επενδύσεις στην καινοτομία

Ζωντανά η τοποθέτηση Μητσοτάκη στο συνέδριο του ΣΕΒ για τις επενδύσεις στην καινοτομία

Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fairfax Financial Holdings, Prem Watsa, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Reinventing Greece through Investments in Innovation», που διοργανώνει ο ΣΕΒ.

Η οικονομία και οι ιδιωτικές επενδύσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός, με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ.

Επί τάπητος τέθηκαν και τα ζητήματα της ενεργειακής και ψηφιακής μετάβασης, οι δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού και η βιομηχανική πολιτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Από την πλευρά του ΣΕΒ συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ευθύμιος Βιδάλης, οι αντιπρόεδροι του ΔΣ Ιωάννης Γιώτης, Σπύρος Θεοδωρόπουλος και Ευάγγελος Μυτιλιναίος, ο ταμίας Μάρκος Βερέμης και τα μέλη Ευτύχιος Βασιλάκης και Βασίλειος Ψάλτης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων