Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Έτσι θα είναι το γήπεδο της ΑΕΚ!

Στην τελική ευθεία είναι, ως γνωστόν, το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και επίκεινται έως το τέλος του επόμενου μήνα κάποια ραντεβού της πλευράς Μελισσανίδη και των συνεργατών του με το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, όπως και η παρουσίαση της μακέτας προς τον κόσμο της ΑΕΚ μέσω των ΜΜΕ, με σκοπό στις αρχές του 2014 να έχουν ολοκληρωθεί τα γραφειοκρατικά και να μπουν οι μπουλντόζες στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα υπάρχουν σημαντικές ιδιαιτερότητες που έχουν να κάνουν με την επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι έντονο το προσφυγικό και το πατριωτικό στοιχείο.

Το γήπεδο θα έχει οροφή που θα ανοιγοκλείνει, όπως σε πολλά υπερσύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης, με το εντυπωσιακό ότι σε ολόκληρο το θόλο θα υπάρχει ένας τεράστιος ζωγραφισμένος δικέφαλος αετός! Και η μία του όψη θα είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να «κοιτάζει» προς την πλευρά της Κωνσταντινούπολης!

Επιπλέον, οι θύρες του γηπέδου δεν θα είναι αριθμημένες όπως συμβαίνει παντού, αλλά θα έχουν η καθεμιά το όνομα κάποιου ήρωα της ελληνικής επανάστασης του 1821!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς, αλλά αυτές είναι οι βασικές σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων