Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Έφηβη μόλυνε 300 άντρες με AIDS και σκοπεύει να τους κάνει 2000 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έφηβη δήλωσε ότι σκοπεύει να κολλήσει 2000 ακόμα άτομα γιατί κι εκείνη κόλλησε την ασθένεια κατά τη διάρκεια ενός… πάρτι!

Σύμφωνα με το newsbomb.gr μια νεαρή κοπέλα από την Κένυα έχει ως στόχο να μολύνει με AIDS όσους περισσότερους άντρες μπορεί σε αντίποινα αφού κι εκείνη κάποιος την κόλλησε.

«Η 22 του Σεπτέμβρη του 2013 είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Πήγα σε ένα κλαμπ και μέθυσα με μερικούς ακόμα συμφοιτητές μου απο το Πανεπιστήμιο. Την επόμενη μέρα ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είχα έρθει σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο άντρα. Τον ρώτησα αν είχε χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και εκείνος μου είπε ναι.» έγραψε η 19χρονη κοπέλα στο Facebook.

Όταν έμαθε ότι είναι θετική στον HIV επικοινώνησε με τον νεαρό φοιτητή ο οποίος της είπε ότι δεν την είχε κολλήσει εκείνος.

«Υπόσχομαι να μολύνω όσους περισσότερους άντρες μπορώ. Τίποτα δε θα με σταματήσει από την εκτέλεση της αποστολής μου» τόνισε η φοιτήτρια η οποία είπε ότι έχει ήδη μεταδώσει την ασθένεια σε 324 άντρες εκ των οποίων οι 156 είναι συμφοιτητές της από το Πανεπιστήμιο Kabarak στο Νακούρου της Κένυας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων