Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

«Ή εγώ ή αυτός!» λέει ο Βενιζέλος στο Μαξίμου

Ή εγώ ή αυτός! Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Μαξίμου ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητώντας ουσιαστικά από τον Αντώνη Σαμαρά να τού δώσει πλήρη κάλυψη στο θέμα των Ναυπηγείων και των υποβρυχίων. Αλλιώς όπως άφηνε να εννοηθεί θα έθετε θέμα παραμονής του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην κυβέρνηση καθώς σύμφωνα με τον αντιπρόεδρό της ο υπουργός Άμυνας τού έδωσε χτύπημα κάτω από την μέση.

Το Μαξίμου πήρε το ξεκάθαρο μήνυμα Βενιζέλου και αποφάσισε να στηρίξει τον κυβερνητικό εταίρο χαρακτηρίζοντας ανυπόστατη και άκρως συκοφαντική την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Επί της ουσίας το Μαξίμου άδειαζε και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο σχολιάζοντας ότι οι παρεμβάσεις Βενιζέλου κατά την θητεία του στο Άμυνας έγιναν υπό συνθήκες διαφάνειας.

Είναι γεγονός πως ο Σαμαράς διαισθάνθηκε πως εάν αφήσει ακάλυπτο τον Βενιζέλο ουσιαστικά θα διεύρυνε το ρήγμα στην κυβέρνηση η οποία θα εμφανιζόταν εντελώς ευάλωτη απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες νωρίς το πρωί από το Μαξίμου προϊδέαζαν ότι θα υπάρξει κυβερνητική αντίδραση για το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων