Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Αλλαγή σκυτάλης στον ΣΕΒ

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του ΣΕΒ, με τον Θεόδωρο Φέσσα να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου και τον απερχόμενο Δημήτρη Δασκαλόπουλο να αναγορεύεται σε επίτιμο πρόεδρο.

Η εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα αναμένει από το Θεόδωρο Φέσσα λειτουργήσει στην κατεύθυνση της ενοποίηση δυνάμεων και της σύνθεσης απόψεων με στόχο τη διαμόρφωση πρότασης για το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, μετά την αποσάθρωση που επέφεραν τα μνημόνια.

Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Θεόδωρος Φέσσας που είναι ενεργό μέλος του ΣΕΒ από το 2000, έχοντας διατελέσει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ., πλαισιώνεται από ισχυρά ονόματα της ελληνικής επιχειρηματικότητας όπως οι νεοεισερχόμενοι στο διοικητικό συμβούλιο Πάνος Μαρινόπουλος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης, αλλά και παλαιότερα μέλη όπως οι κκ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Βασίλης Φουρλής, Ευτύχης Βασιλάκης, Σάκης Καλλιτσάντσης, ο Γιάννης Γιώτης, η Σοφία Κουνενάκη- Εφραίμογλου, ο Ευθύμιος Βιδάλης, ο Γιάννης Κωστόπουλος, ο Νίκος Καραμούζης, ο Χρήστος Κομνηνός και ο Αλέξανδρος Μακρίδης.

Ο Θεόδωρος Φέσσας επισημάνει ότι τόσο στο ΣΕΒ όσο και ευρύτερα στην κοινωνία ο όρος βιομηχανία ανταποκρίνεται περισσότερο στην αγγλική λέξη industry, που εμπεριέχει μια ευρύτερη διάσταση της έννοιας της επιχείρησης. Όπως λέει «βιομηχανία θεωρείται οποιαδήποτε επιχείρηση προσθέτει σημαντική αξία σε εμπορεύσιμα προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται στην Ελλάδα και είναι διεθνώς ανταγωνιστικά». Σε αυτές τις επιχειρήσεις θα επιδιώξει ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ να φανεί χρήσιμος ο Σύνδεσμος με τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων