Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Αυτοί είναι οι πέντε κανόνες που ακολουθούν οι επιτυχημένοι επαγγελματίες την πρώτη ώρα στη δουλειά

Η πρώτη ώρα της εργάσιμης ημέρας είναι κρίσιμη, δεδομένου ότι μπορεί να επηρεάσει το επίπεδο της παραγωγικότητας και τη νοοτροπία σας για το υπόλοιπο της ημέρας.

«Οι επιτυχημένοι άνθρωποι κατανοούν τη σημασία του να έχεις τον έλεγχο του πρωινού και ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το χρόνο με σύνεση», λέει ο Lynn Taylor, εμπειρογνώμονας στο χώρο εργασίας και συγγραφέας του βιβλίου «Tame Your Terrible Office Tyrant; How to Manage Childish Boss Behavior and Thrive in Your Job».

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε θέση να εξαλείψουν τον όποιο θόρυβο και να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει σημασία», αναφέρει ο ίδιος στο Busienss Insider.

Ιδού μερικά από τους κανόνες στους οποίους υπακούουν οι επιτυχημένοι:

Κάνουν ένα «βήμα» πίσω και οραματίζονται: Ο Taylor αναφέρει ότι είναι σημαντικό να πάρετε μια στιγμή για να δείτε τη «μεγάλη εικόνα». «Οι επιτυχημένοι άνθρωποι βλέπουν, πάνω απ’ όλα το μεγαλύτερο στόχο», σημειώνει.

Εχουν στρατηγική: Παίρνουν λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν την εργασία τους για να σκεφτούν την πορεία της καριέρας τους.

Τσεκάρουν τα όσα έχουν να κάνουν εκείνη την ημέρα. Δεν θέλουν να φορτώσουν τον εαυτό τους από το πρωί με μια σειρά από εργασίες.

Αποφεύγουν τους περισπασμούς. Δεν εμπλέκονται στα δράματα του γραφείου παρά μένουν προσηλωμένοι στο αντικείμενο της εργασίας τους ως οφείλουν οι επαγγελματίες.

Χαιρετούν την ομάδα τους: Τα επιτυχημένα αφεντικά και εργαζόμενοι έχουν επίγνωση της ομάδας τους, και παίρνουν το χρόνο τους προκειμένου να απευθύνουν έναν εγκάρδιο χαιρετισμό. «Αυτό δείχνει συμπόνια και συντροφικότητα», τονίζει ο Taylor.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων