Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Αντεμπαγιόρ: «Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Η οικογένεια του Αντεμπαγιόρ έκανε ό,τι μπορούσε για να τον εκμεταλλεύεται και να του παίρνει χρήματα, είναι μια ιστορία που έχει πει ουκ ολίγες φορές ο άλλοτε άσος των Άρσεναλ, Σίτι, Ρεάλ και Τότεναμ ουκ ολίγες φορές.

Ωστόσο, με δηλώσεις του στο «So Foot», ο Τογκολέζος στράικερ αποκάλυψε πως είχε τάσεις αυτοκτονίες λόγω των κακών σχέσεων με την οικογένειά του.

«Ένιωθα πως ήθελα να αυτοκτονήσω. Το κράταγα για τον εαυτό μου για πολλά χρόνια. Είμαι αηδιασμένος που τα πράγματα έφθασαν σε αυτό το επίπεδο, αλλά παράλληλα είμαι και ανακουφισμένος που μίλησα για αυτό», είπε αρχικά και συνεχίζει αναφερόμενος στην οικογένειά του:

«Η καριέρα μου θα ολοκληρωθεί σε μερικά χρόνια, σε αντίθεση με το όνομα της οικογένειάς μου, που θα μου μείνει για πάντα».

Περιγράφοντας το πόσο ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν οι δικοί του άνθρωποι εξηγεί ο Αντεμπαγιόρ:

HTML tutorial

«Έχω πει επανειλημμένως στα μικρότερα αδέρφια μου ότι η οικογένειά μας μάς χειραγωγεί. Αλλάζω συχνά αριθμό τηλεφώνου, ώστε να μην μπορούν να με βρουν. Δε με καλούν για να με ρωτήσουν πως είμαι αλλά για να ζητήσουν λεφτά. Αυτό συνέβαινε και αφού τραυματίστηκα στην Τότεναμ.

Με πήραν τηλέφωνο ενώ έκανα εξετάσεις για να με ρωτήσουν αν μπορούσα να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών. Τουλάχιστον ρώτησαν πως είμαι πριν ζητήσουν χρήματα».

Πηγή: Gazzeta.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων