Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Βόμβα στο παλάτι με τον χωρισμό του πρίγκιπα – Έξαλλη η βασίλισσα

Την είδηση ότι δεν είναι πλέον μαζί επιβεβαίωσε το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού: «Δυστυχώς είναι αλήθεια. Το ζευγάρι χώρισε».

Η είδηση έχει αναστατώσει τα βρετανικά ανάκτορα. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμαζόταν να παντρέψει τον άτακτο εγγονό της με την όμορφη 25χρονη και να… ηρεμήσει λίγο από τα σκάνδαλα που συχνά πυκνά κάνουν τον γύρο των media παγκοσμίως.

Ο λόγος φυσικά για τον πρίγκιπα Harry και την Cressida Bonas!

Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες και το αμερικανικό περιοδικό Us, ο πρίγκιπας Harry σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο μιας πρότασης γάμου αλλά η Cressida θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην τέχνη με την οποία είναι ερωτευμένη, τον χορό!

«Το ζευγάρι χώρισε φιλικά. Κάποιοι λένε πως θέλησαν να πάρουν μια ανάσα και ενδεχομένως να τα ξαναβρούν. Η αλήθεια είναι ότι η Cressida δεν ήταν έτοιμη για τη ζωή της νύφης των ανακτόρων! Θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με την καριέρα της. Εκείνος έχει θυμώσει με τις φήμες που λέγονται, ότι τάχα χώρισαν γιατί εκείνη είχε κολλήσει πάνω του. Η Cressida είναι ένα από τα πιο ανεξάρτητα πλάσματα που έχει γνωρίσει», υποστηρίζει φίλος του ζευγαριού.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων