Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Γεννήθηκε μόλις 24 εβδομάδων και επέζησε-Το “μικρό θαύμα” κάνει το γύρο του διαδικτύου (ΦΩΤΟ)

Η Emily Cressey γεννήθηκε πρόωρα, μόλις 24 εβδομάδων και η φωτογραφία που κρατά το χέρι της μαμάς της δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με το που γεννήθηκε, πραγματικά συγκλονίζει. H Emily είναι από τα πιο πρόωρα μωρά που έχουν γεννηθεί στη Σκωτία και έχουν επιζήσει! Πώς; Αρχικά με εξαεριστήρα, στην συνέχεια με ένα μηχάνημα πίεσης των αεραγωγών της προκειμένου να βοηθηθούν οι πνεύμονές της να αναπτυχθούν έως ότου να μπορέσουν να λειτουργήσουν μόνοι τους.

Χθες, το 10 εβδομάδων πλέον μωράκι κατάφερε και κάτι ακόμα παρά τις προβλέψεις των γιατρών. Η Emily που είναι γνωστή και ως «μικρό θαύμα», κατάφερε να φάει από μπουκάλι για πρώτη φορά! Η 34χρονη μαμά της Claire Cressey, ήταν τόσο χαρούμενη που απαθανάτισε τη στιγμή και ανέβασε τη φωτογραφία στα social media.

«Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Για τις περισσότερες μαμάδες το να ταΐζουν τα παιδιά τους είναι κάτι δεδομένο αλλά για μένα δεν είναι!» δήλωσε η 34χρονη προσθέτοντας «Το να την κρατάω αγκαλιά και να την ταΐζω με το μπουκάλι ήταν κάτι το ανεκτίμητο και πολύ συγκινητικό»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων