Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Για δύο μοναδικές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα έρχεται ο Μπόμπ Ντίλαν

Δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει φέτος το καλοκαίρι – εκτός απροόπτου – ο ζωντανός θρύλος της αμερικανικής μουσικής, Μπομπ Ντίλαν.

Οι συναυλίες, στο πλαίσιο της περιοδείας με τίτλο «Never Ending Tour», θα είναι δύο, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Η Ευρώπη θα είναι ο επόμενος σταθμός στην περιοδεία του Ντίλαν έπειτα από την Ιαπωνία και τη Χονολουλού, ενώ θα φτάσει στη χώρα μας αφού παίξει στην Ιρλανδία.

Πιθανές ημερομηνίες είναι, η 22 Ιουνίου για τη Θεσσαλονίκη, στο Λιμάνι και την επόμενη μέρα, 23 Ιουνίου, στο Terra Vibe στη Μαλακάσα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τις ημερομηνίες, συνεπώς ούτε για τις τιμές εισιτηρίων και τα σημεία προπώλησης. Οι σχετικές ημερομηνίες δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένες και δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στο επίσημο site του Ντίλαν. Είναι η τρίτη φορά που ο θρυλικός τραγουδοποιός έρχεται στα μέρη μας.

O Μπομπ Ντίλαν, πολύ μεγάλος μουσικός, στιχουργός και ποιητής, επηρέασε όσο λίγοι την σύγχρονη μουσική αλλά και τη σκέψη όσων μεγάλωσαν ή προβληματίστηκαν με τα τραγούδια του. Δεκάδες επίσημοι και ανεπίσημοι δίσκοι, βιογραφίες, διασκευές, ακυκλοφόρητες μαγνητοταινίες και τραγούδια μαρτυρούν το μέγεθος της επιρροής αυτής.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων