Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Εξοργισμένοι οι «Καραμανλικοί» με την Μαρία Σπυράκη

Στο νεοδημοκρατικό παρασκήνιο ήταν εξαρχής σαφές πως η υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη με τη Νέα Δημοκρατία για την Ευρωβουλή δεν προκάλεσε ακριβώς ρίγη ενθουσιασμού μεταξύ των καραμανλικών.

Ο λόγος ήταν πως η δημοσιογράφος όχι μόνο δεν έχει πολιτική “καταγωγή” από τη Ν.Δ, αλλά πολλοί θεωρούν πως όταν άρχισε η κατάρρευση της κυβέρνησης Καραμανλή κράτησε ιδιαίτερα επιθετική στάση. Αυτό προφανώς η ίδια το γνωρίζει, έτσι εξαρχής προσπάθησε να κάνει σε συμβολικό επίπεδο ανοίγματα προς τους καραμανλικούς. Ωστόσο το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού είναι εξοργισμένο μαζί της και πολλοί υποστηρίζουν ότι πολύ θυμωμένος είναι και ο Κ.Καραμανλής.

Το προεκλογικό βιντεάκι που είχε ανεβάσει στο youtube με πλάνα από την τηλεοπτική δημοσιογραφική της πορεία ξεκινούσε με μία αναφορά στον Κώστα Καραμανλή και μάλιστα για τα εθνικά θέματα, αν και μετά έπαιζε Σαμαρά, Σαμαρά και Σαμαρά. Σε εμφανίσεις της, όπως αυτή χθες στα Καρντάσιανς, μιλάει για τον Καραμανλή.

Μέθοδοι πάντως που δε φαίνεται να πιάνουν, καθώς η διάθεση των καραμανλικών απέναντι της εξακολουθεί να είναι ίδια και χειρότερη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων