Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Επεισοδιακή ομιλία Άδωνι στο Λονδίνο: Φοιτητές τον διέκοψαν και τον χλεύασαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη του στο Χάρβαρντ να έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως δεν είχε την ίδια τύχη κατά την παρουσία του, στο Imperial College του Λονδίνου.

Ο υπουργός Υγείας κατά την προσφιλή τακτική του ανάρτησε στο αγαπημένο του twitter την “είδηση”, ότι δέχτηκε πρόσκληση από το Imperial College του Λονδίνου, που είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και κυρίως της Ευρώπης. Έφυγε για Λονδίνο ανέβασε φωτογραφίες στο twitter, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στους Έλληνες φοιτητές του Imperial College για την υγεία στα χρόνια της κρίσης. Όμως η υποδοχή που το επιφύλαξαν δεν ήταν και τόσο φιλική , καθώς φοιτητές φώναξαν συνθήματα εναντίον στα αγγλικά και τα ελληνικά, διακόπτοντας την ομιλία του και ο υπουργός αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος…

Αμέσως μετά, οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές διάβασαν κείμενο εναντίον του, για την πολιτική που ακολουθεί στο τομέα της υγείας που όπως υποστήριξαν διαλύει το εθνικό σύστημα υγείας.


Adonis Georgiadis στο Λονδίνο από stefanelonikitelo

(Photo: Ευδοξία Λυμπέρη)

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων