Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Αυτό είναι το προσωρινό ΔΣ της Folli Follie

εκτή έκανε το Πρωτοδικείο την προσφυγή, με τη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την τοποθέτηση νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie.

Η Επιτροπή, ως εποπτική Αρχή, προσέφυγε στο δικαστήριο πριν λίγες ημέρες με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για την τοποθέτηση νέων μελών στο ΔΣ της εταιρείας. Η κίνηση της αιτούσας έγινε ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Folli Follie, προγραμματισμένης για σήμερα μετά το μεσημέρι, οπότε θα ενημερωθεί για τις προτάσεις για αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων της εταιρείας ώστε να καταστεί εφικτή η συνέχιση της εμπορικής δραστηριότητάς της.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υποστηρίζει στο δικόγραφό της ότι μέλη του παρόντος ΔΣ της εταιρείας εξυπηρετούν συμφέροντα του βασικού μετόχου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για σωρεία κακουργηματικών πράξεων που αφορούν παραποίηση λογιστικών στοιχείων της εταιρείας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και έτσι πλέον η εταιρεία θα έχει προσωρινή διοίκηση που θα απαρτίζεται από νέα μέλη, πλην εκείνων που ήδη είχε τοποθετήσει στο ΔΣ η εποπτική Αρχή και του διευθύνοντος συμβούλου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας

1) Σάμιο Γεώργιο του Αναστασίου,
2) Ιωαννίδη Γεώργιο του Ιωάννη,
3) Βαλαχή Δημήτριο του Ευστρατίου,
4) ZhangG. Haolei του Genzhu,
5) Μαδιανό Μιχαήλ του Νικολάου,
6) Παρλαβάτζα Βασίλειο του Νικολάου,
7) Δοντά Περικλή του Νικολάου,
8) Πεντάζο Ηλία του Παναγιώτη,
9) Σιγανίδη Γεώργιο του Κωνσταντίνου,
10) Μομφερράτο Γεώργιο του Νικολάου,
11) Στυλιανό Φράγκο, του Φραγκούλη

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων