Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Eπαφές Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται για μια σειρά επισκέψεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι οποίες θα περιλαμβάνουν επαφές με ηγέτες και κορυφαίους αξιωματούχους της Ευρώπης. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του κ.Μητσοτάκη στις  Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του συνεδρίου του ΕΛΚ.

Όσον αφορά τις συναντήσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εκείνη που δείχνει να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιοτητας είναι η συνάντηη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ το μεσημέρι της Πέμπτης,. Παράλληλα  την ίδια ημέρα λίγο  νωρίτερα την ίδια μέρα θα δει και τον πρόεδρο του ΕΛΚ Ζόζεφ Ντολ..

Αύριο Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης έχει ραντεβού με τον επίτροπο για το Περιβάλλον, τη Θαλάσσια Πολιτική και την Αλιεία Κάρμενου Βέλα, ενώ το βράδυ θα παραστεί σε δείπνο εργασίας που διοργανώνει προς τιμήν του ο Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τη συμμετοχή επιτρόπων και υψηλόβαθμων στελεχών της Κομισιόν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων