Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Ζόρια εκ των έσω στην ΑΕΚ

Είναι λογικό και αναμενόμενο να αντιμετωπίζει και να προσπαθεί να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια η ΑΕΚ σχετικα με τις γραφειοκρατικές δυσκολίες και την αναζήτηση πόρων ώστε να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο.

Υπάρχουν, όμως, αγκάθια και προβλήματα εσωτερικής φύσεως που προκαλούν αναταράξεις στην πτήση της Ένωσης για την επιστροφή από τα χαμηλά στα ψηλά. Και χαλάνε την ατμόσφαιρα ελπίδας και προοπτικής που εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει ξανά στον κόσμο της.

Η περίεργη απουσία του Νίκου Νοτιά από τις πρόσφατες διεργασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ κόντεψε να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το πλάνο, ενώ η επιμονή του δικηγόρου της ΠΑΕ που χειρίζεται την υπόθεση Ψωμιάδη, Χάρη Οικονομόπουλου, να ζητήσει δικαστικά την ακύρωση για τη λύση της εταιρείας ώστε να συνεχιστεί η διεκδίκηση των χρημάτων από τη συγκεκριμένη διένεξη, προκάλεσε νέες τριβές.

Την ίδια ώρα και μέσα στο αγωνιστικό τμήμα οι εντάσεις δεν λείπουν, με την ισοπαλία εναντίον του Αστέρα Βάρης και την υποχώρηση στη δεύτερη θέση, να ανεβάζουν τους τόνους και την πίεση σχετικά με το ρόστερ και όχι μόνο. Οι φωνές του Μπάγεβιτς και του Δέλλα προς την ομάδα ήταν σαφές μήνυμα δυσαρέσκειας του Μελισσανίδη, ο οποίος ξέρει ότι έως τώρα δεν έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις στο έμψυχο δυναμικό αλλά ακόμη και με τη συγκεκριμένη μορφή της η ΑΕΚ δεν είναι για να φέρνει ισοπαλίες σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα και με τον κόσμο της να γεμίζει τα γήπεδα στην Αττική και όχι μόνο.

Πηγές κοντά στον Μελισσανίδη κάνουν λόγο για εκνευρισμό του ισχυρού παράγοντα της ΑΕΚ που μπορεί να μετατραπεί σε… «εκρήξεις» εάν συνεχιστούν συμπτώματα φθοράς εκ των έσω στα σχέδιά του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων