Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Ηλ. Παναγιώταρος: Έχω συνομιλία με τον Βούτση- Ν. Βούτσης: Δεν μίλησα ποτέ με τον Κασιδιάρη

Η Χρυσή Αυγή απειλεί και τώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ηλία Παναγιώταρο να υποστηρίζει σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εμφάνιση του πως έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση. Ωστόσο από το βήμα της Βουλής ο κ.Βούτσης ξεκαθάρισε πως οι θέσεις του για τη ΧΑ είναι γνωστές και ταυτίζονται με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αφού προσπάθησε να κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση εκτοξεύοντας απειλές πως έχει έξι με εφτά βίντεο -παράνομης καταγραφής- με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ και ότι θα τα ανεβάζουν κάθε φορά που η κυβέρνηση θα χτυπάει τη ΧΑ, τώρα προσπάθησε να βάλει στο κάδρο των απειλών και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΡΤ είπε πως έχει ηχογραφήσει και τον Νίκο Βούτση.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχεη και συνομιλία με στελέχη της ΧΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης διέψευσε την αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ότι έχουν συνομιλήσει.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Eπειδή από ένα μέσο ενημέρωσης ένας βουλευτής έχει πει ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές, μεταξύ των οποίων και εμένα, το διαψεύδω. Είμαι πάρα πολύ σαφής».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων