Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Ημερίδα για το «Νέο Λύκειο», με χορηγό επικοινωνίας το RP

Το Λύκειο, όπως το ξέραμε αλλάζει δραματικά με τον θεσμό του «Νέου Λυκείου». Παράλληλα, ο μαθητής, σε μια δύσκολη εποχή για την οικονομία πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις σπουδές του, ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες εύρεσης μιας αξιοπρεπούς εργασίας, όταν αποφοιτήσει.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΑΝΕΛΙΞΗ σε συνεργασία με την Εταιρεία Συμβούλων Σταδιοδρομίας «Employ» διοργανώνει την Κυριακή στις 16 Μαρτίου Ημερίδα για μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Νέο Λύκειο και Προοπτικές σταδιοδρομίας». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ Cinemax (Πατησίων 140, Αθήνα, ώρα προσέλευσης: 10 :30).

Ομιλητές θα είναι οι κύριοι:

Θεόδωρος Κατσανέβας: Καθηγητής Οικ. Παν. Πειραιά, τ. Πρόεδρος ΟΑΕΔ, τ. Διοικητής ΙΚΑ, Γιώργος Χελάκης: Δημοσιογράφος, Διευθυντής Εφημερίδας “Sport Day”

Βασίλης Φωτόπουλος: co -founder «Επιχειρώ», Managing Partner “Infinitas”

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Κότιος: Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Διευθυντής “EMPLOY”, Υπ. Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

Τα θέματα της Ημερίδας καλύπτουν τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευτικών της Μέσης Εκπαίδευσης, των γονέων και κυρίως των μαθητών. Θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι αλλαγές σχετικά με το «Νέο Λύκειο» και την σωστή προετοιμασία. Θα συζητηθούν οι τάσεις στην αγορά εργασίας και οι επιλογές με τις περισσότερες προοπτικές ενώ θα επιχειρηθεί να λυθούν όσο είναι δυνατόν περισσότερες απορίες μπορούν να προκύψουν σε σχέση με το περιεχόμενο της Ημερίδας.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Χαροκόπος Κωνσταντίνος
Τηλέφωνο: 210 38 25 660
email: anelixikentro@gmail.com

10000160_636647753039747_1080794305_n

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων