Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Η έξυπνη ντουλάπα που βάζει τέλος στο πλυντήριο και το σιδέρωμα

ια όσους έχουν ζήσει τη μοναχική εργένικη ζωή είναι ένας εφιάλτης που έβρισκαν μπροστά τους καθημερινά. Ο όγκος με τα άπλυτα ρούχα που μετά το πλύσιμο θα έπρεπε να σιδερωθούν, σε μία κατάσταση απελπιστική. Σε αυτόν τον εφιάλτη έρχεται να βάλει τέλος η Samsung με μία συσκευή όνειρο.

04s6Fg0aCbanTk8p2nolVdr-1-696x522

Το Samsung AirDresser είναι μία έξυπνη ντουλάπα ικανή να καθαρίσει και να σιδερώσει τα ρούχα σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τα ενδύματα μέσα στην συσκευή και να ξεκινήσεις τον κύκλο καθαρισμού. Το AirDresser δεν λειτουργεί με τρεχούμενο νερό αλλά διαθέτει ένα σύνολο αεριωθούμενων που αφαιρούν τους λεκέδες και την σκόνη.

5d8b6114d475c

Βασίζεται στην πίεση και την θερμοκρασία του αέρα για αποτελεσματικό καθαρισμό όπως η εξάλειψη της μυρωδιάς, του ιδρώτα και των λεκέδων φαγητού. Η διαδικασία σιδερώματος γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία για προστασία των ρούχων από ανεπιθύμητες επιπλοκές.

662643-samsung-airdresser

Η Samsung αναφέρει ότι η τεχνολογία μπορεί να κάνει τον καθαρισμό και το σιδέρωμα του ρούχων χωρίς να τον παραμικρό θόρυβο, πράγμα που σημαίνει ότι άνετα θα κοιμάσαι τη νύχτα και το πρωί θα έχεις έτοιμα τα ρούχα για την δουλειά σου. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, κοστίζει 1300 ευρώ και πρόκειται για μία επένδυση που αξίζει να την σκεφτείς σοβαρά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων