Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Η -πιο- άγRιa πτυχή ενός best-seller

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Golf R Evo θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, για να ακολουθήσει στη συνέχεια μια έκδοση παραγωγής (: VW)

Μια ισχυρότερη αγωνιστικών προδιαγραφών έκδοση του Golf R φέρεται να προετοιμάζει η γερμανική φίρμα και την οποία θα παρουσιάσει, αρχικά ως πρωτότυπο, στην έκθεση του Πεκίνου τον προσεχή Απρίλιο.

Το VW Golf R Evo, όπως αναμένεται να ονομάζεται η πρωτότυπη έκδοση, θα αξιοποιήσει τον γνωστό δίλιτρο κινητήρα TSI ο οποίος θα προσφέρει περισσότερη ισχύ από τους 300 ίππους της μέχρι σήμερα γνωστής έκδοσης, διαθέτοντας πάντα τετρακίνηση.

Ωστόσο, το επίκεντρο της αναβάθμισης της νέας εκδοχής του Golf R δεν θα είναι ο κινητήρας, αλλά οι εκτεταμένες αλλαγές με στόχο την μείωση του βάρους έως και κατά 100 κιλά.

HTML tutorial

Αυτό αναμένεται να επιτευχθεί, αφενός, με την χρήση ελαφρύτερων bucket καθισμάτων μπροστά και την αντικατάσταση των πίσω με roll cage και αλλά, κυρίως, με την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και την κατασκευή μερών όπως η οροφή από το συγκεκριμένο ελαφρύ υλικό.

Στη “δίαιτα” του Golf R το οποίο έχει βάρος 1.476 κιλών αναμένεται να συμβάλλουν τεχνολογικές εφαρμογές από την Audi, όπως αυτές που εφάρμοσε στο πρωτότυπο Audi TT ultra Quattro που παρουσίασε στο φεστιβάλ Worthersee του 2013 και το οποίο, εκτός από την εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος, διέθετε καινοτόμο ανάρτηση με ελατήρια από ενισχυμένο πλαστικό και κεραμικά δισκόφρενα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων