Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Ericsson καλεί προγραμματιστές σε διαγωνισμό app

Για άλλη μια χρονιά, η εταιρία Ericsson διοργανώνει ένα διαγωνισμό για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Apps για την Επαγγελματική Ζωή» και το πρώτο βραβείο ανέρχεται στα 25.000 ευρώ.

Ο εν λόγω θεσμός διοργανώνεται από την εταιρία εδώ και πέντε έτη και απευθύνεται σε προγραμματιστές ανά τον κόσμο.

«Τα Ericsson Application Awards αποτελούν ιδανική ευκαιρία για προγραμματιστές, νεοφυείς επιχειρήσεις αλλά και για κάθε καλή ιδέα για μια νέα εφαρμογή», αναφέρει η σουηδική εταιρεία.

«Το θέμα για το 2014 είναι ‘Εφαρμογές για την Επαγγελματική Ζωή’ και εκτός από τα χρηματικά έπαθλα, οι νικητές κερδίζουν την ειδική αναγνώριση της Ericsson για καινοτομίες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της τεχνολογίας για το κοινό καλό».

Το θέμα του διαγωνισμού αντανακλά το όραμα της Ericsson για μια δικτυωμένη κοινωνία μέσω των κινητών συσκευών, της ευρυζωνικότητας, της τεχνολογίας νέφους, των εφαρμογών και των νέων υπηρεσιών.

Ο διαγωνισμός θα αφορά δύο κατηγορίες: φοιτητές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με λιγότερους από 100 υπαλλήλους.

Πέρυσι έλαβαν μέρος 192 ομάδες από 52 χώρες.

Νικήτρια της κατηγορίας φοιτητών στα βραβεία του 2013 ήταν η πορτογαλική GreenSpark, η οποία προσέφερε μια λύση ενεργειακής απόδοσης με παγκόσμια εμβέλεια.

Στην κατηγορία των επιχειρήσεων, νικήτρια ήταν η βρετανική TboxApps. Η εφαρμογή τους βασίστηκε σε υπάρχοντα πρότυπα χρήσης, προκειμένου να εξασφαλίζει την πρόσβαση σε λειτουργίες άμεσων μηνυμάτων για γρήγορη λήψη βοήθειας.

Προηγούμενο άρθροΛαμπτήρας εκπέμπει σήμα Wi-Fi
Επόμενο άρθροΚάμερον – Facebook: 1-0

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων