Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Google έκλεισε συμφωνία για το Game of Thrones

Η Google έκλεισε συμφωνία με την ΗΒΟ για να μπορεί να προβάλλει την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones στην υπηρεσία τηλεόρασης της, καταφέρνοντας να αποκτήσει το προβάδισμα έναντι του αντιπάλου της Apple iTunes, το οποίο δεν έχει τα δικαιώματα να προβάλλει την εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Η εταιρεία HBO πέτυχε μια πολύ ευρεία συμφωνία για την παρουσίαση πολλών σειρών της για πρώτη φορά στην υπηρεσία Google Play όπως οι σειρές Game of Thrones, Boardwalk Empire, True Blood, Girls και Veep.

Η συμφωνία περιλαμβάνει και παλαιότερες σειρές όπως το The Wire, οι Sopranos και το Band of Brothers που θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα ή για θέαση μέσω streaming στο Google Play.

Η Google θα χρεώνει 18.49 λίρες Αγγλίας για την πλήρη τρίτη σεζόν του Game of Thrones ή 1,89 ανά επεισόδιο.

Η προσθήκη του Game of Thrones είναι κάτι σαν πραξικόπημα για το Google Play, καθώς έχει σκοπό να διαμορφώσει τις υπηρεσίες της με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ανταγωνιστική στην ηγέτιδα της αγοράς Apple, δεδομένου ότι το κατάστημα iTunes δεν διαθέτει σήμερα τα δικαιώματα για την συγκεκριμένη σειρά, αν και προσφέρει πολλές άλλες σειρές της HBO.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων